Festival Catering

De Javaanse Catering Bus is een nieuw concept wat voortkomt uit het bestaande Javaans Eetcafe Groningen. De Javaanse Catering is zich gaan richten op festival catering. De Catering Bus is zich bewust van het kwestbare ecosysteem en speelt hier daarom zo goed mogelijk op in door gebruik te maken van biologisch afbreekbare verpakkingen. Ook wordt er gebruik gemaakt van fairtrade en biologische producten.

Javaanse Catering bus

De catering wordt verzorgt vanuit een oude brandweerwagen, deze brandweerwagen is omgebouwd tot cateringsbus en uitgerust met een eigen keuken, een bar en een expressobar. De brandweerwagen is een oude materiaalwagen die vroeger bij de brandweer werd gebruikt. De bus is helemaal gerestaureerd en heeft een unieke en zeer gezellige uitstraling.

Catering festival belangrijk

De catering bij een festival is bijna onmisbaar geworden. Door het toenemende aantal festivals in Nederland stijgt de vraag naar catering fors. Festivals duren vaak de hele dag en in sommige gevallen zelfs meerdere dagen. Het is daarom belangrijk voor de bezoekers dat er voldoende keuze is aan goed eten. De populariteit van de festivals lijkt de afgelopen jaren toe te nemen. De festivals trekken steeds meer bezoekers en zijn ook vaak helemaal uitverkocht. Door de toenemende aantal bezoekers is er ook meer vraag naar catering bij festivals.

De Javaanse Catering Bus verzorgt catering festivals

Het unieke concept om catering op festivals te gaan verzorgen komt voort uit het succes van de catering van Javaans Eetcafe Groningen. Al 12 jaar heeft Javaans Eetcafe Groningen ervaring met het verzorgen van cateringen. Javaans Eetcafe Groningen is gespecialiseerd in het verzorgen van uitgebreide Indonesische cateringen op diverse locaties in Nederland. Catering festivals is ook voor Javaans Eetcafe Groningen een nieuwe uitdaging, maar door het unieke concept en de jarenlange ervaring heeft het team van Javaans Eetcafe Groningen er goede vertrouwen in.

Catering festivals, een ecologisch verantwoorde keuze!

De “Big Red“ Javaanse catering bus probeert zo verantwoord mogelijk te ondernemen met biologisch afbreekbare materialen. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van zowel fairtrade en biologische producten. Hierdoor kunnen we met zijn allen nog lang plezier hebben van de populaire festivals en de daarbij horende mobiele catering.
Contact Album Festivals Catering Wie zijn we
Home